(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Ziua Internațională a Copilului sărbătorită la Săcele

Pentru al doilea an consecutiv, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită la Săcele. Centrul manifestărilor a fost cartierul Ștefan cel Mare, acolo unde este amplasat un Parc de Distracții, care va rămâne deschis până pe data de 9 iunie.

Vineri, 31 mai, pe unul din cele două noi terenuri multifuncționale a avut loc Cupa Școlilor la Fotbal. Competiția a fost câștigată de Școala Gimnazială nr. 4 ”Frații Popeea”, într-o finală disputată cu Școala Gimnazială nr. 5.

Inaugurarea oficială a celor două terenuri din cartierele „Ștefan cel Mare” și „Movilei” a avut loc duminică, 1 iunie, în prezența primarului Municipiului Săcele, ing. Virgil Popa.

Tot în această zi s-a dat în folosință și terenul de sport de la Centrul de Zi, care va fi de aici înainte la dispoziția copiilor. O caravană cu înghețată a străbătut toate cartierele orașului, iar sâmbătă și duminică pe scena de la Sala de Sport din cartierul „Ștefan cel Mare” au avut loc jocuri interactive, tombolă, spectacol de teatru pentru copii, dansuri și o oră de zumba.

print