(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Tot la un click (sau o întrebare) distanță

Într-o nouă postare a publicației online saceleanul.ro, se acuză faptul că administrația nu a postat pe site ședințele de Consiliul Local și că nu transmite în direct aceste ședințe.

Cum s-a mai întâmplat și altădată cu acuzațiile site-ului saceleanul.ro răspunsul se află la un click distanță. Ședințele ordinare (februarie, martie, aprilie) sunt disponibile pe canalul de You Tube al municipalității (Municipiul Săcele). Într-adevăr pe site nu apărea, dintr-o eroare pe care ne-o asumăm și care a fost corectată, linkul către fiecare dintre aceste ședințe în parte. Însă cu un simplu click se putea ajunge pe canalul dedicat municipiului, unde sunt încărcate aceste ședințe.

În privința echipamentului de transmisie în direct a ședințelor acesta se află deja în procedura de achiziție. Site-ul respectiv putea afla acest lucru printr-o simplă întrebare adresată administrației sau  consilierilor locali care cunosc procedurile.  Este știut de toată lumea că anul acesta bugetul a fost aprobat foarte târziu, iar o procedură în orice administrație durează o anumită perioadă de timp. Prin urmare, primăria va achiziționa un astfel de echipament la un preț decent (sub 10.000 de lei și nu de câteva zeci de mii de euro cum a fost propunere din partea consilierilor PNL), iar ședințele de Consiliu Local vor fi transmise în direct pe site-ul municipiului.

Ca de fiecare dată administrația săceleană este deschisă către interpelări din partea oricărui cetățean, precum și din partea mass media, lucru care de altfel a și fost observat în ultimii trei ani față de anii anteriori.

print