(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Săcelenii au dreptul la o informare mai corectă

În ultimul timp se înmulțesc erorile site-ului local ”saceleanul.ro„ atunci când prezintă diferite activități ale Municipalității.

După dezinformările privind eliminarea traseului Garaj – Poienelor și așa zisa înlocuire a acestuia cu traseul Gârcini – Poienelor, precum și cele privitoare la terenul din zona Timișul Sec, au apărut alte două informații incorecte.

Prima dintre ele se referă la expropierea de către autorități a 5725mp pentru modernizarea străzii Tărlungului. Suprafața expropriată este de 1986 mp, suprafață aflată în proprietatea a 31 de persoane fizice. Restul suprafeței, de 3739 mp se află deja în domeniul public, prin urmare nu face obiectul exproprierii.

A doua dezinformare se referă la așa zisa schimbare de denumire a unei bucăți din strada Aleea Episcop Popeea. Conform HCL 135/19.12.2013 privind aprobarea zonării Municipiului Săcele, la poziția 31 există strada Parcului, situată între fosta cantină Electroprecizia și poarta de intrare Electroprecizia. Strada Aleea Episcop Popeea se termină chiar la fosta cantină. Singura adresă de pe strada Parcului este cea a SC Electroprecizia SA. Prin urmare, posibila înlocuire a denumirii străzii Parcului cu Electroprecizia, nu va afecta pe nimeni și nici nu va micșora strada Aleea Episcop Popeea.

print