(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Rețea de apă și canalizare menajeră pentru cartierul Cernatu

Primăria Municipiului Săcele va depune o cerere de finanțare pentru realizarea a două proiecte, canalizarea menajeră și modernizarea rețelei de apă din cartierul Cernatu, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.
În cadrul ședinței ordinare din luna octombrie a Consiliului Local Săcele au fost aprobate cele două proiecte pentru cartierul Cernatu: actualizarea indicatorilor tehnico-economici “Rețea apă cartier Cernatu ” și actualizarea indicatorilor tehnico-economici “Rețea canalizare menajeră cartier Cernatu ”. Cele 9 străzi din cartierul Cernatu care vor beneficia de aceste investiții sunt : Valea Cernatului, Bisericii Române, Mihai Eminescu, Oltului, Luceafărului, Zorilor, Nicolae Nicoleanu, Căprioarei și George Coșbuc.
Valoarea totală a celor 2 proiecte de investiții este de 14.377.036 lei, investiții de care vor beneficia peste 1300 de săceleni. După rezolvarea proiectelor de apă-canal, se va putea trece la pasul următor, și anume modernizarea infrastructurii stradale (asfaltare, trotuare).
print