(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Proiect de hotărâre privind acordare titlul de Cetăţean de Onoare

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, începând cu data de 18.04.2018, pe site-ul Primăriei Municipiului Săcele şi la avizierul instituţiei sunt afişate următoarele documente:

1. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Săcele domnului Profesor Teșileanu Constantin.

2. Raportul de specialitate la proiectul de hotărîre privind acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Săcele domnului Profesor Teșileanu Constantin.

Până la data de 01.05.2017, cei interesaţi pot depune, în scris, recomandări, sugestii şi opinii privind documentele mai sus menţionate la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat în P-ţa. Libertăţii nr.17 sau pe adresa de e-mail a instituţiei primaria@municipiulsacele.ro.

 


Descarca Document

Erată

În Proiectul de Hotărâre al Consiliului Local și în Raportul de Specialitate la Proiectul de Hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Săcele domnului profesor Teșileanu Constantin a apărut eronat Asociația Club Sportiv Săcele în loc de Asociația Culturală ”Mocani Săceleni”.

print