(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Primul ministru Viorica Dăncilă în vizită la Săcele

Viorica Dăncilă, primul ministru al României, însoțită de autorități naționale și județene, a efectuat ieri, 20 mai, o vizită la Săcele.

Primul-ministru a vizitat platforma industrială Electroprecizia și a avut întâlniri cu managerii companiilor care își desfășoară activitatea pe platformă și cu reprezentanții administrației săcelene, în frunte cu primarul Virgil Popa. De remarcat faptul că una din companiile de pe platformă, Electroprecizia Electrical Motors a primit 7,5 milioane de lei din partea Guvernului român pentru un proiect de extindere a capacității de producție. De altfel, primul-ministru Viorica Dăncilă a subliniat faptul că a dorit în mod special să viziteze o companie cu capital integral românesc și că va susține în continuare astfel de investiții.

Din delegația care a însoțit pe primul ministru în municipiul Săcele au mai făcut parte ministrul Sănătății – Sorina Pintea, cea care a avut numai cuvinte de laudă la adresa Spritalului Municipal Săcele în urma vizitei din aprilie, ministrul Finanțelor – Eugen Teodorovici, ministrul Apărării – Gabriel Leș și ministrul Economiei – Nicolae Bădălău.

print