(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Primăria Municipiului Săcele intenționează să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile din întreg municipiu

În urma diverselor articole apărute în presa locală și județeană, privind o viitoare alocare de către administrația săceleană a unei sume de 200.000 lei către persoanele vulnerabile din cartierul Gârcini facem următoarele precizări.

Declarația a fost realizată în contextul unei analize a măsurilor impuse de administrația locală în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne în cartierul Gârcini, cea mai vulnerabilă zonă din Municipiul Săcele în contextul actualei crize sanitare și locul în care se găsesc cele mai multe familii vulnerabile. Declarația a amintit și de măsurile pe care administrația le-a luat deja, prin donațiile Crucii Roșii și a unor firme pentru ajutorarea familiilor sărace rămase fără venit.

Pentru perioada următoare, pe lângă donațiile de alimente ale firmelor s-a precizat că vor exista și 200.000 lei pentru pachete alimentare necesare persoanelor vulnerabile din întreg municipiu Săcele, așa cum de altfel a și făcut-o până acum cu toate măsurile adoptate.

De altfel, în ultima săptămână, administrația a pus la dispoziție peste 250 de pachete cu alimente persoanelor vulnerabile din municipiu. 40 dintre acestea au fost donate către vârstnici care au sunat la numerele de telefon puse la dispoziție de Primărie, iar 31 către familii defavorizate sugerate de către unităților școlare, care la recomandarea Inspectoratului Școlar Județean au identificat familiile elevilor care au probleme de acest fel.

print