(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Pregătiri de iarnă la Săcele

La nivelul Municipiului Săcele au fost demarate acțiunile necesare pregătirii în bune condiții a sezonului de iarnă 2018-2019.

Lucrările de deszăpezire vor fi efectuate de către S.C. CIBIN S.R.L. în baza contractului de delegare nr. 92 din 08.12.2014.

Conform datelor puse la dispoziție de societatea CIBIN aceasta va folosi pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului un număr de 19 utilaje care la acest moment sunt pregătite de intervenție.

A fost constituit și un prim stoc de material antiderapant format din 300 tone sare și 250 tone agregate 0-8 mm reprezentând aproximativ 30% din necesarul pe întreg sezonul rece curent.

Se are în vedere deszăpezirea principalelor artere – B-dul Brașovului , B-dul George Moroianu și Piața Libertății, cvartalele de blocuri, cât și toate celelalte drumuri de pe raza municipiului Săcele.

Centura ocolitoare a municipiului (Str. Câmpului) va fi deszăpezita de către C.N.A.I.R. (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) în timp ce pe DJ103B, Săcele-Tărlungeni, vor fi desfășurate lucrări similare de către Consiliul Județean Brașov.

print