(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Măsuri cu privire la dezinfecția în scările blocurilor din cartierele săcelene

Conform Ordonanței Militare nr. 4/2020, art. 6 alin(1) , la nivelul Municipiului Săcele, primarul Virgil Popa a dispus următoarele măsuri:

  1.  În 02 și 03 Aprilie 2020, Primăria Municipiului Săcele va desfășura activități de dezinfecție a scărilor de bloc din cartierele Electroprecizia, Ștefan cel Mare și Movilei. Acțiunile se vor desfășura în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL începând cu data de 02 aprilie, ora 10.00. Se vor dezinfecta TOATE scările de bloc și accesul către acestea. Substanța utilizată pentru aceste activități de dezinfecție este INNOCID SD-ic 42 Protect, substanță cu miros floral și effect bactericid, fungicid, mycobactericid și virucid. Această substanță nu are efecte adverse asupra persoanelor și animalelor de companie.   Produsul menţionat are AVIZ BIOCID nr. 3237BIO/02/12 emis de Ministerul Sănătății, Comisia Națională pentru Produse Biocide. Serviciile de dezinfecție vor fi effectuate de către personal calificat, cu aparate de tip atomizor, generatoare de stropi.
  2. Au fost achiziționate covorașe tip mochetă, care vor fi amplasate la intrările în scările de bloc, urmând a fi îmbibate permanent cu soluție dezinfectantă pe bază de clor.
  3. Primăria Municipiului Săcele este în procedură de achiziție de dispensere pentru gel dezinfectant, care vor fi amplasate la intrarea în fiecare scară de bloc.
  4. Imediat ce vremea o va permite vor fi continuate activitățile de dezinfecție a drumurilor publice și a trotuarelor din municipiu cu soluții cloricide.
print