(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Lucrări de extindere canalizare menajeră pe BULEVARDUL G. MOROIANU

Începând cu data de 11.07.2019, Compania Apa Brașov va continua lucrările de extindere canalizare menajeră pe BULEVARDUL GEORGE MOROIANU din Municipiul Săcele, TRONSON CUPRINS ÎNTRE STRĂZILE GEORGE COȘBUC ȘI ZIZINULUI, cu o durată de 2 luni.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronson este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiind deviată pe străzile laterale.

În ceea ce privește transportul în comun, începând cu 11.07.2019 ora 9:00 circulația autobuzelor va fi deviată astfel:

Pentru sensul de mers Brașov-Săcele (Garaj), devierea se face pe ruta str. Ady Endre –   str. Armata Română – str. Câmpului – str. Zizinului – Bd. George Moroianu.

Stația ”Săceleana” (de la ”Disz Tipo”) se suspendă, stația ”Doina” se mută pe Bd. George Moroianu  nr.124-126, iar pe str. Câmpului nr.87-89 se amenajează o stație nouă.

Pentru sensul de mers Săcele (Garaj)-Brașov, devierea se face pe ruta str. Zizinului – str. Câmpului – str. Hărmanului – str. Ady Endre – P-ța Libertății. Stația ”Doina” se mută pe Bd. George Moroianu nr.121-123, stația ”Săceleana” (de la ”Disz Tipo”) se suspendă, iar pe str. Câmpului, după Spălătoria auto, se amenajează o stație nouă.

 Municipiului Săcele solicită înțelegere din partea locuitorilor municipiului și își cere scuze pentru tot disconfortul creat.

 

 

Săcele, 08.07.2019

PRIMAR,

  POPA VIRGIL

print