(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Investiții de peste 42 de milioane de euro ale Companiei Apa în Săcele

Municipiul Săcele va beneficia de investiții de peste 42 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă-canal prin Programul Operațional de Infrastructură Mare și Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă. În urma lucrărilor de intabulare ale patrimoniului municipiului realizate în ultimii ani, este posibil acum ca infrastructura de apă să fie extinsă și reabilitată, pe o lungime de aproximativ 50 de km, pe un număr de 76 de străzi.

De asemenea, vor fi realizate lucrări și pentru extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare, pe o lungime de aproximativ 50 de km, pe un număr de 87 de străzi. În plus, vor mai fi realizate următoarele:

– 1 stație de clorinare în zona Carierei – Bunloc

– 4 stații noi de repompare (pe străzile Izvoarelor, Narciselor, Livezii)

– sistem SCADA

– aducțiuni de apă, pe o lungime de 3,83 km

– 5 stații de pompare a apei uzate

– conducte de refulare, pe o lungime de 1,4 km

Pe lângă investițiile Companiei Apa, administrația săceleană va continua lucrările de reabilitare și extindere rețele de apă și canalizare în cartierul Baciu, etapa II (5 străzi), iar prin Programul de Investiții Anghel Saligny ne propunem să realizăm reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare pe 9 străzi din cartierul Cernatu.

print