(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Înlocuire Ecoinsule incendiate

​În cursul anului trecut, într-o perioadă foarte scurtă de timp, de circa o lună, au fost incendiate, făcându-se scrum, 5 (cinci) ECOINSULE pentru colectarea selectivă a deșeurilor în cartierul Electroprecizia, în vecinătatea blocului ANL, a blocului 35, zona Profi și în vecinătatea Liceului V. Jinga.

​Din păcate actele de piromanie au rămas fără autori identificați (de către autoritățile competente) care să poată fi trași la răspundere.

​Autoritățile locale au luat decizia de a remobila punctele de colectare, care au fost vandalizate, cu ECOINSULE și containere noi.

​Față de cele vechi noutatea o reprezintă mecanismul de basculare a deșeurilor, mai mare și prevăzut cu pedală acționată cu piciorul, eliminând în acest fel orice fel de contact cu părțile componente ale ECOINSULELOR.​

Apelăm încă o dată la bunăvoința săcelenilor cărora le adresăm rugămintea de a selecta gunoiul menajer și a-l depozita la ECOINSULE conform cu destinațiile tipărite pe cele 4 (patru) module componente : doua de gunoi menajer și cate unul pentru hârtie/carton și plastic.

print