(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Lucrările de apă-canal pe bulevardele Brașovului și G.Moroianu vor începe în data de 15 iulie 2019

Din motive de natură tehnică, invocate de antreprenor SC AG SERV CONSTRUCT SRL, continuarea lucrărilor de apă-canal de pe BULEVARDUL BRAȘOVULUI  și BULEVARDUL GEORGE MOROIANU, programate să înceapă în data de 11.07.2019, vor începe în data de 15.07.2019.

În consecință, începând cu data de 15.07.2019, lucrările de extindere canalizare menajeră și reabilitare rețele de apă potabilă din cartierele Baciu și Turcheș vor continua pe BULEVARDUL BRAȘOVULUI (tronson cuprins ÎNTRE STRĂZILE CANALULUI ȘI MORII), și pe BULEVARDUL GEORGE MOROIANU (tronson cuprins ÎNTRE STRĂZILE GEORGE COȘBUC ȘI ZIZINULUI) și vor avea o durată de execuție de 2 luni.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronson este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiind deviată pe străzile laterale.

În ceea ce privește transportul în comun,

circulația autobuzelor va fi deviată începând cu 15.07.2019 ora 9:00, astfel:

 

PE BULEVARDUL BRAȘOVULUI

Pentru sensul de mers Brașov-Săcele (Garaj), devierea se face pe ruta str. Câmpului –   str. Avram Iancu – Bulevardul Brașovului.

Stațiile ”Dârste Pod” și ”Baciu” se suspendă, iar pe str. Câmpului intersecție cu Bereczky Anna se amenajează o stație nouă.

Pentru sensul de mers Săcele (Garaj)-Brașov, devierea se face pe ruta str. Avram Iancu – str. Câmpului.

Stațiile ”Baciu” și ”Dârste Pod” se suspendă, iar pe str. Câmpului intersecție cu Bereczky Anna se amenajează o stație nouă.

PE BULEVARDUL GEORGE MOROIANU

Pentru sensul de mers Brașov-Săcele (Garaj), devierea se face pe ruta str. Ady Endre –   str. Armata Română – str. Câmpului – str. Zizinului – Bd. George Moroianu.

Stația ”Săceleana” (de la ”Disz Tipo”) se suspendă, stația ”Doina” se mută pe Bd. George Moroianu  nr.124-126, iar pe str. Câmpului nr.87-89 se amenajează o stație nouă.

Pentru sensul de mers Săcele (Garaj)-Brașov, devierea se face pe ruta str. Zizinului – str. Câmpului – str. Hărmanului – str. Ady Endre – P-ța Libertății. Stația ”Doina” se mută pe Bd. George Moroianu nr.121-123, stația ”Săceleana” (de la ”Disz Tipo”) se suspendă, iar pe str. Câmpului, după Spălătoria auto, se amenajează o stație nouă.

Primăria Municipiului Săcele solicită înțelegere din partea locuitorilor municipiului și își cere scuze pentru tot disconfortul creat.

print