(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

În atenţia locuitorilor de pe străzile Morii, 7 Izvoare, Cerbului, Cloşca şi Vulturului

În anul 2012 Primăria municipiului Săcele a demarat lucrările de introducere a conductei principale pentru colectarea apelor menajere uzate pe străzile Morii, 7 Izvoare, Cerbului, Cloşca şi Vulturului. Valoarea investiţiei realizate până în prezent este de cca. 2.600.000 lei. Relevăm faptul că acest proiect deşi a fost aprobat spre finanţare de către Administraţia Fondului pentru Mediu, fondurile în valoare de 7.457.145 lei nu au mai fost repartizate către Primăria municipiului Săcele. Conducerea Primăriei a luat hotărârea de a demara totuşi această lucrare prin eforturi financiare proprii. Pentru ca această canalizare să poata fi utilizată, este necesară execuţia racordurilor de la conducta principală înspre proprietăţi, însă în acest an Primăria municipiului Săcele nu dispune de fondurile necesare executării acestor racorduri, de aceea este necesar ca dumneavoastră să incheiaţi contracte de execuţie cu SC AG SERV Construct SRL (executantul reţelei stradale)  sau o altă firmă specializată.

            Condiţia necesară menţinerii garanţiei lucrării, este ca înainte de începerea execuţiei să contactaţi Primăria Săcele care, împreună cu constructorul SC AG SERV Construct SRL, va asigura asistenţa tehnică. De asemenea SC AG SERV Construct SRL va executa legătura racord – conducta principală de colectare. După efectuarea în totalitate a racordărilor, Primarul municipiului Săcele are în vedere asfaltarea întregii zone.

            Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi Biroului Investiţii din cadrul Primăriei municipiului Săcele, Piaţa Libertăţii nr.17, tel. 0268/276164.

PRIMAR

Ec. NISTOR RADU-FLOREA

print