(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Finalizare lucrări de extindere canalizare menajeră

Săptămâna trecută s-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră în cartierul Baciu etapa II, pe străzile Bolnoc (bretele), Carierei și Bereczki Anna. Lungimea totală a canalizării este de 2.718 metri liniari. Tot în cartierul Baciu, pe străzile Brazilor și Schiorilor, s-au finalizat și lucrările de modernizare a rețelei de apă pe o lungime de 670 ml și de extindere a canalizării menajere tot pe o lungime de 670 ml.

În urma acestor investiții, 235 de gospodării din cartierul Baciu vor beneficia de canalizare menajeră.

În perioada următoare vor începe lucrările de modernizare a rețelei de apă pe str. Bolnoc ( parțial), str. Bereczki Anna parțial) și str. Carierei.

De asemenea, au fost finalizate lucrările de extindere a canalizării menajare pe breteaua ce leagă cartierul Ștefan cel Mare de centura ocolitoare a Municipiului Săcele. În urma acestei investiții s-a extins canalizarea menajeră pe o lungime de 189 metri liniari. Având în vedere că această bretea asigură conexiunea dintre cartierul Ștefan cel Mare și str. Câmpului, pentru a facilita intrarea/ieșirea locuitorilor din acest cartier în centura ocolitoare a municipiului, ne propunem ca în perioada următoare să începem și lucrările de modernizare a infrastructurii stradale.

print