(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Finalizare lucrări apă-canal pe 13 străzi din cartierul Baciu

Săptămâna trecută au fost finalizate lucrările de modernizare rețea apă potabilă și extindere canalizare menajeră pe 13 străzi din Cartierul Baciu : Canalului, Brazilor, Cloșca, Horea, Izvoarelor, Crișan, Caraiman, A.I.Cuza, Dealulului, De Mijloc, Cerbului, Verii și Vâlcele. Valoarea totală a celor 2 proiecte a fost de 23.930.360 lei.
În total s-au realizat 8123 m rețea apă potabilă, 7589 m rețea canalizare menajeră, 583 branșamente la rețeaua de apă și 573 branșamente la rețeaua de canalizare.
Lucrările de modernizare rețea apă și extindere canalizare menajeră pe cele 13 străzi din Cartierul Baciu sunt unele dintre cele mai mari lucrări de infrastructură care s-au desfășurat la Săcele în ultimii 20 de ani. Proiectul de modernizare rețea apă a fost realizat prin finanțare nerambursabilă prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2) în valoare de 8.755.205 lei, iar cel pentru extinderea canalizării menajare finanțarea a fost realizat cu finanțare de la Bugetul Local.
De asemenea, tot în cartierul Baciu vor continua în perioada următoare lucrări de modernizare rețea apă și extindere canalizare menajeră pe străzile Bereczki Anna, Carierei și Bolnoc (bretelele)
print