(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Două noi terenuri de sport în Săcele

În ședința ordinară a Consiliului Local Săcele de astăzi, 25 iunie, se află pe ordinea de zi două proiecte de hotărâre privind aprobarea documentației tehnice (SF) și a indicatorilor tehnico-economici pentru „Teren de sport cu gazon artificial multisport la Liceul Teoretic „G. Moroianu” (corp Clubul Elevilor) și pentru „Crearea de spații pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber” ( teren de sport multifuncțional în Zona Urbană Marginalizată).

Finanțarea terenului de sport de la Liceul Teoretic „G. Moroianu” va fi de la bugetul local, iar cea a terenului de sport din Zona Urbană Marginalizată va fi finanțare nerambursabilă prin GAL Gârcini.

În ultimii ani, administrația publică a pus accentul și pe construirea de terenuri de sport multifuncționale pentru a da posibilitatea tinerilor săceleni să practice diferite discipline sportive în condiții de siguranța. La ora actuală în Municipiul Săcele există 3 terenuri de sport multifuncționale realizate în anul 2019, urmând ca în perioada următoare să începem lucrările pentru a realiza terenul de sport multifuncțional de la Liceul Tehnologic Victor Jinga.

print