(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

BULEVARDUL G. MOROIANU (tronson cuprins între str. A. Endre și str. G. Coșbuc) RĂMÂNE ÎNCHIS CIRCULAȚIEI până în data de 15.04.2019

Datorită unor probleme de natură tehnică și pentru aducerea carosabilului la starea inițială, bdul George Moroianu, tronson cuprins între str. Ady Endre și str. George Coșbuc, rămâne închis circulației până în data de 15.04.2019.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronson este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiindd eviată pe străzile laterale.

De asemenea, transportul în comun va continua să circule pe traseuld eviat, cu menținerea stațiilor de pe str. Câmpului nr.87-89 și Spălătoria Auto, precum și a celor de pe Bd. George Moroianu nr. 121-123 și respectiv 124-126.

Reluarea circulației se va face cu anunțarea prealabilă a locuitorilorm municipiului Săcele, printr-un anunț public cu cel puțin 24 de ore înainte.

Primăria Municipiului Săcele solicită înțelegere din partea locuitorilor municipiului și își cere scuze pentru tot disconfortul creat.

PRIMAR

Ing. POPA VIRGIL

print