(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Anunț lucrări de extindere canalizare

ANUNȚ IMPORTANT

în atenția locuitorilor municipiului Săcele

Începând cu data de 03.10.2018, actualul tronson aflat în lucru pe Bulevardul Brașovului, tronson cuprins între str. Nicolae Iorga și Valea Cernatului, se va redeschide circulației. Lucrarea va rămâne la stadiu de piatră pentru o perioadă de cel mult două săptămâni, pentru a-i permite pământului din săpătură să se stabilizeze/consolideze și să evităm denivelările ulterioare.

De asemenea, începând cu data de 03.10.2018 Compania Apa Brașov va demara lucrările de extindere canalizare menajeră pe un nou tronsoan de drum din municipiul Săcele, respectiv în P-ța Libertății (tronson cuprins între str. Al. I. Lapedatu și str. Ady Endre) și pe strada Mihai Eminescu (tronson cuprins între P-ța Libertății și str. Bisericii Române), cu o durată de cca.2 săptămăni, respectiv până la data de 18 octombrie 2018.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronson este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiind deviată pe străzile laterale.

În ceea ce privește transportul în comun, începând cu 03.10.2018 ora 7:00 circulația autobuzelor va fi deviată astfel:

  • Pentru sensul de mers Brașov-Săcele (Garaj)devierea se face pe ruta str. Al. I. Lapedatu – str. Ghe. Doja –  str. A. Endre, iar stația ”Cernatu” se menține.
  • Pentru sensul de mers Săcele (Garaj)-Brașovdevierea se face pe ruta str. Ady Endre – str. Ghe. Doja –  str. Al. I. Lapedatu, iar stația ”Cernatu” se menține la adresa Bd. George Moroianu nr.11 (Christiana).

Primăria Municipiului Săcele solicită înțelegere din partea locuitorilor municipiului și își cere scuze pentru tot disconfortul creat.

Săcele, 02.10.2018

                                                                                                    PRIMAR,

                                                                                           POPA VIRGIL

print