(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

Lucrări de extindere canalizare menajeră pe bdul G. Moroianu

Începând cu data de 18.03.2019, Compania Apa Brașov va demara lucrările de extindere canalizare menajeră pe Bulevardul G. Moroianutronson cuprins între străzile Ady Endre și George Coșbuc, cu o durată de cca. 3 (trei) săptămâni, respectiv până la data de 8 aprilie 2019. Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronson este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiind deviată pe străzile laterale.

 În ceea ce privește transportul în comun, începând cu 18.03.2019 ora 7:00 circulația autobuzelor va fi deviată astfel:

Pentru sensul de mers Brașov – Săcele(Garaj), devierea se face pe ruta str. Ady Endre – str. Armata Română – str.Câmpului – str. Zizinului – Bdul G. Moroianu.

Stația Săceleana (de la ”Disz Tipo”) se suspendă, iar stația de la Liceul G. Moroianu se mută la nr. 124-126. Pe str. Câmpului între nr. 87 și nr. 89 se amenajeaza stație nouă.

Pentru sensul de mers Săcele(Garaj) – Brașov, devierea se face pe ruta str. Zizinului – str. Câmpului – str.Harmanului – str. Ady Endre – Bdul Libertății. Stația Doina se mută pe Bdul G. Moroianu la nr.121-123, iar stația Săceleana (de la ”Disz Tipo”) se suspendă. Pe str. Câmpului, dupa Spălătoria auto se amenajează o stație nouă.

Primăria Municipiului Săcele solicită înțelegere din partea locuitorilor municipiului și își cere scuze pentru tot disconfortul creat.

print