(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

ANUNȚ IMPORTANT în atenția locuitorilor municipiului Săcele

Începând cu data de 7 august 2023 Primăria Municipiului Săcele demarează lucrările de reabilitare și extindere rețele de apă potabilă și canalizare menajeră pe 9 străzi din cartierul Cernatu, proiect finanțat prin  Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Lucrările se vor desfășura pe străzile: Valea Cernatului, Bisericii Române, Mihai Eminescu, Oltului, Luceafărului, Zorilor, Nicolae Nicoleanu, Căprioarei și George Coșbuc și vor avea o durată de execuție de cca.12 luni.

Datorită lățimilor reduse, accesul auto pe porțiunile de drum aflate în lucru este interzis în intervalul orar 7:00 și 18:00, însă este permis în afara programului de lucru, când șantierul se închide și drumul se readuce la starea inițială. Accesul auto al riveranilor se face pe străzile adiacente.

Precizăm faptul că executantul va asigura accesul autoturismelor de intervenție (Ambulanță, Pompieri, Poliție) pe toată perioada desfășurării lucrărilor.

De asemenea, accesul pietonal al riveranilor este permis pe toată perioada desfășurării lucrărilor, sub atenta supraveghere a șefului de șantier sau a locțiitorului acestuia.

Primăria Municipiului Săcele solicită înțelegere din partea locuitorilor municipiului și își cere scuze pentru tot disconfortul creat.

 

Săcele, 07.08.2023

 

PRIMAR,

                   ing. POPA VIRGIL

print