(0268) 276 164  |  primaria@municipiulsacele.ro
LIVE |   Telefoane Utile |   fiipregatit.ro |  

O nouă dezinsecție la Săcele în 13 – 14 iulie

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu S.C. METROPOLIS PEST S.R.L, punct de lucru Bucuresti, str. Gherghitei, nr. 60, sector 2, va aduce la cunoștință faptul că în perioada 13 – 14 iulie 2018 se vor efectua servicii de dezinsectie pe suprafata domeniului public al Municipiului Sacele.

Substanțele utilizate pentru activitatea de dezinsecție sunt K-OTHRINE Profi EC 250, substanță activă deltametrin și piperonilbutoxid (pentru spațiile interioare și exterioare, timp de acțiune până la 60 de zile)

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.

Operațiunea de dezinsecție va fi efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă.

Informăm apicultorii de pe raza municipiului Săcele de desfașurarea activităților de dezinsecție în perioada 13-14 iulie 2018.

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, aceastea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza Municipiului Săcele.

În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalității.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

print